• Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

© 2019 CO-LEAD

CO-LEAD

Langelinie Allé 47

2100 København Ø

+45 30 42 94 23

hello@co-lead.dk

BOARD-SANDBOX

TRÆNINGSBANE FOR

TOPLEDERE

 Hvordan forbliver dit toplederskab skarpt og opdateret på de sidste nye forretningsmodeller?

 

Hvordan udvikler du dit mindset og kontinuerligt tilpasser dig til en omskiftelig virkelighed, hvor blandt andet agilitet, mod, innovation og corporate entrepreneurship er nye kernekompetencer i hjørnekontoret?

BOARD-SANDBOX er videreudviklingen af vores Executive Leadership Groups (netværk for topledere) til en træningsbane for topledere. Live-sparringsaktiviteter, hvor topledere træner sammen med ambitiøse, formålsdrevne vækstvirksomheder med reelle og virkelige strategiske vækstudfordringer.

Kernen er, at toplederne i THE BOARD i to timer ’’overtager’’ virksomheden, og agerer som om var de virksomhedens bestyrelse.

5 MØDER OM ÅRET

01

INTRO MED LEDELSESINSPIRATION OM DAGENS TEMA

02

FORRETNINGSOPLÆG FRA VÆKST-IVÆRKSÆTTER-VIRKSOMHED

03

TO TIMERS "BESTYRELSESMØDE" OM PROBLEMER OG UDVIKLING

04

VIRKSOMHEDEN VENDER TILBAGE MED HANDLINGSPLAN

DIT UDBYTTE

  1. Du træner sammen med de mest lovende iværksættere, så du bliver bedre til at tænke og handle som entreprenører inden for din egen organisation. Og du møder andre professionelle erhvervsfolk, som også har set lyset i at udvikle sig selv, inden de udvikler deres ansvarsområde.
     

  2. Du får løbende indsigt i nye forretningsmodeller og løsninger i et innovativt og digitalt marked. Det giver nye perspektiver og bedre forståelse for dine egne kunder og deres behov.
     

  3. Vi kan garantere, at du får øje på, hvad du ved, hvad du kan blive bedre til og får rig lejlighed til at øse af din viden, samt tilegne dig viden fra andre dygtige erhvervspersoner og Danmarks dygtigste entreprenører inden for forskellige brancher og industrier.