• Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

© 2019 CO-LEAD

CO-LEAD

Langelinie Allé 47

2100 København Ø

+45 30 42 94 23

hello@co-lead.dk

Mål, performance og lederskab med online og alm. executive coaching

Du kan maksimerer dine præstationer og nå helt nye resultater gennem sparringssamtaler med vores ledelses-coaches.

Læs om andre lederes udbytte længere nede på siden.

DIN UDVIKLINGSPLATFORM

01

Dine målsætninger

02

Dine styrker og muligheder

03

Din

handlingsplan

04

Din løbende udvikling, vanebrud og adfærd

Manu Sareen

Coach fra Mindjuice, entreprenør, forfatter, radiovært og tidligere minister.

Tom Hansen

15 år som coach og rådgiver for topledere, entreprenør og forfatter.

DET SIGER ANDRE OM DERES UDBYTTE

Ole Andersen, tidl. adm. direktør Aviator Danmark

"Som ansvarlig for en virksomhed i konstant forandring har jeg brug for at navigere hurtigt og ofte parallelt i både ledelsesmæssig, kulturel og kommunikativ henseende. Uanset opgaven evner Tom på en hel unik måde at stille skarpt, afkode situationen og med sin analyse og spørgsmål støtte ledelsen i at finde nye veje.

 

Tom tager afsæt i det konkrete og evner at gøre det komplekse enkelt gennem sin særlige evne til at afkode niveauerne. Tom inspirerer med sin personlige stil som fylder rummet med energi som sikrer fremdrift uanset opgavens omfang og art.

 

Tom Hansen er for mig en uundværlig samarbejdspartner som med sin personlighed og motiverende tillidsfulde stil gør, at vi med det samme kan stille skarpt og skabe resultater. Jeg nyder samarbejdet med Tom på opgaver i forhold til både individ og team niveau. Uanset om det er i sammenhæng til facilitering, rådgivning, kommunikation, procesledelse eller coaching, så oplever jeg med Tom en kreativitet og effektivitet, der løfter værdiskabelsen til nye højder, som jeg ikke har set magen."

Trine Berntsen, tidl. adm. direkør Aviator Norge

“Tom har vært en fantastisk rådgiver for meg og min ledergruppe. Han har gode evner til å se individet og dens behov, han har fasilitert, tilpasset og coachet oss igjennom et godt gjennomført leder utviklingsprogram som har bidratt til et sett med personlige ledelses verktøy.”

Kim Foss Lund, tidl. filialdirektør Arbejdernes Landsbank

"Mit samarbejde med Tom Hansen har betydet at jeg har fået mulighed for at se på mig selv som leder, udefra.

Som leder har jeg naturligvis en stærk pondus og en høj grad af selvbevidsthed. Meget af dette er bygget op om den forpligtigelse der ligger i at være handlekraftig, autentisk og kompetent som leder.

Tom har givet plads til min personlighed, samtidigt med at han har udfordret mig på hvad omverdenen ser. Og han har været ærlig om, at det ikke nødvendigvis er det som jeg selv tror.

Samtidigt har Tom med en god portion psykologisk indsigt og forståelse for mennesker, formået at rykke på mig, men på en så fin måde at det er blevet til nyttige og nødvendige skridt fremad, mod min næste rolle og funktion som leder.

Nu er jeg i besiddelse af et mere ærligt og oprigtigt billede af mig selv, som også omverdenen kan se, og med det er jeg endnu bedre rustet til mit fortsatte arbejdsliv."


 

Rasmus Hansen, adm. direktør Stella Care

“I mit virke som administrerende direktør for Stella Care ApS, står jeg ofte med udfordringer omkring blandt andet markedsføring, kommunikation samt håndtering af konkurrencesituationen.

 

Tom Hansen er for mig uundværlig som coach, sparingspartner og mentor. Tom kan, ofte med få og præcise spørgsmål, blotlægge kernen i en problemstilling, og herefter ser jeg løsningerne. Tom ser logik og sammenhænge i komplicerede problemstillinger.

 

Tom har været med mig og Stella Care hele vejen fra start af virksomheden og til det punkt, hvortil vi er nået i dag. Uden Toms hjælp, facilitering og sparring var Stella Care og jeg ikke nået til det niveau, hvor vi er i dag.”

Jean von Baden, adm. direktør Jean von Baden

“Gennem mit arbejde med Tom Richter kom der pludselig skub i min forretning.

 

Gennem solid executive coaching og ikke mindst den kontinuerlige sparring blev mit syn på den virkelighed, jeg stod i, ændret. En virkelighed der er langt lettere at acceptere og ændre gennem Toms logiske processer og håndfaste styring af de store forandringssituationer. Tom kom som sendt fra himlen. Livet virker bare lidt lettere.“

Mads Erik Seiersen, FU-leder Aarhus Kommune

“Som enzym til forandringer, er Tom trådt ind i organisationens ledelsesrum, lyttet, mærket – og med sin personlige og faglige ballast flyttet os som ledelse til et sted hvor vi selv kan træde ind i processer som primus motorer i processen.

 

Jeg har oplevet mit samarbejde med Tom som ligeværdigt, anerkendende og forstyrrende. Jeg har i mit med arbejde Tom oplevet en fortrolighed – og et rum for kreative processer som jeg ikke har oplevet før."
 

Kontakt os og hør mere om coaching

Co-Lead

hello@co-lead.dk  |  Tlf: +45 30 42 94 23